17 Juli: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: ka- → angka
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2))
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: ka- → angka)
* '''[[1945]]''' - [[Winston Churchill]], [[Joseph Stalin]] kaliyan [[Harry S. Truman]] sapatemon wonten ing [[Konferensi Potsdam]].
* '''[[1955]]''' - Taman dolanan ing sepindah [[Disneyland]] dipunbikak ing [[Anaheim, California]].
* '''[[1975]]''' - [[Timor Timur]] dados [[Pratélan provinsi Indonésia|provinsi ka-angka 27]] [[Indonésia]].
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan