Provinsi Subkarpathia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi, ka- → angka
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (5), Padunungé → Sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi, ka- → angka)
 
|}
 
'''Provinsi Subkarpathia''' ([[basa Polen|Polen]] ''województwo podkarpackie'') iku propinsiprovinsi utawa ka-angka woiwoda-n ing [[Polen]]. Provinsi iki kutha krajané [[Rzeszów]]. Sing ndunungi cacahé ana 2.098.000 jiwa.
 
==Sajarah==
352.737

besutan