Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Cathetan: éjaan, replaced: kasebut → mau
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (3), Dhaptar → Pratélan, Masyarakat → Masarakat, prasejarah → prasajarah (11), spesimen → spésimèn, nilai → aji (2), sacara → kanthi (2), Nilai → Aji)
(→‎Cathetan: éjaan, replaced: kasebut → mau)
 
== Cathetan ==
*{{fnb|1}} Unsur iki ora duwé inti stabil. Aji sajeroning tandha kurung kothak, upamané [209], nuduhaké nomor massa isotop kanthi wektu urip paling dawa unsur kasebutmau. Nanging ana telu unsur (Torium, Protaktinium, lan Uranium) kang duwé ciri-ciri "terrestrial isotopic composition", saéngga kang dituduhaké ya iku massa atomé.
*{{fnb|2}} Komposisi isotopik unsur iki duwé variasi sajeroning sawetara spésimèn geologis, lan variasiné mbokmanawa ngluwihi apa kang dituduhaké sajeroning tabel iki.
*{{fnb|3}} Komposisi isotopik unsur iki bisa duwé variasi sajeroning materi komersial, kang bisa nyebabaké berat atom nyimpang kanthi signifikan saka aji kang dituduhaké sajeroning tabel iki.
348.872

besutan