Paribasan Jawa: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: melu → mèlu (3)
(éjaan, replaced: jabatan → kalungguhan, sedhela → sadhéla, sedulur → sadulur (2), wadah → wadhah)
(éjaan, replaced: melu → mèlu (3))
| Tumandang apa waé mengko bakal bisa mangertèni endi sing becik endi sing ala
|-
| Belo melumèlu saton
| Wong bisané mung mèlu-mèlu, ora ngerti sing dikarepaké
|-
| Laku samar utawa meneng-menengan
|-
| Dudu sanak dudu kadang, yèn mati melumèlu kelangan
| Sanajan wong liya yèn ana ora kapénaké mèlu ngrasakaké
|-
|-
| Wéruh ing grubyug, ora wéruh ing rémbug
| Melu-melumèlu tumindak nanging ora ngérti kang dikarepaké
|-
| Wis kebak sundukané
352.737

besutan