Rukmarata: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: melu → mèlu
(→‎top: éjaan, replaced: gugur → palastra)
(→‎top: éjaan, replaced: melu → mèlu)
Radèn '''Rukmarata''' iku putrané [[Salya|Prabu Salyantaka]] patutan Éndang Pujawati inggih Éndang Bonowati ingkang anem piyambak. Radèn Rukmarata kagungan watak sami kaliyan Prabu Salya nalika taksih mudha.
 
mBoten kathah cariyos pedhalangan ingkang ngginakaken Radèn Rukmarata. Manawi wonten Gagrag [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]] Radèn Rukmarata palastra dipuntitih gada déning Resi Seta amargi melumèlu campur tangan anglepasaken pusaka saking papan pandhelikan nalikanipun Resi Seta tandhing kaliyan [[Bisma|Resi Bisma]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan