Gemblong: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Resep: éjaan, replaced: dibentuk → diwangun
(éjaan, replaced: diwenehi → diwènèhi, jenising → jinising, Jenising → Jinising, siap → siyap)
(→‎Resep: éjaan, replaced: dibentuk → diwangun)
Carane Masak Gemblong :
 
# Kabèh bahan mau dicampur, diulet sinambi diwènèhi santen anget sithik-sithik, nagnti bisa dibentukdiwangun bunder kaya endhog, rada pipih.
# Digoreng nganggo lenga nganti wernane rada soklat, banjur ditiriske.
# Gula salut : digodhog nganti umup, kenthel, lan ana busane. Geni dicilike, gemblong dilebokke, diudhek nganti rata kecampur gula.
352.737

besutan