Paron: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: alat → piranti, Umume → Lumrahé, dibentuk → diwangun
c (→‎top: clean up using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: alat → piranti, Umume → Lumrahé, dibentuk → diwangun)
 
[[Gambar:Anvil by Zureks.jpg|250px|thumb|Paron]]
[[Gambar:Blacksmith at work02 less contrast.jpg|250px|thumb|Wesi panas digembleng ana ing paron]]
'''Paron''' dadi piranti wajib tumrape [[pandhe]] wesi. Piranti iki wujud kothakan kang atos lan ing kana wesi kang panas digembleng lan dibentukdiwangun kanthi cara dithuthuki nganggo [[palu (alatpiranti)|palu]] wesi. UmumeLumrahé paron kagawe saka [[wesi]].
 
[[Kategori:Piranti]]
352.737

besutan