Noah: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, menehi → mènèhi
(→‎top: éjaan, replaced: luwih dikenal → kondhang)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, menehi → mènèhi)
[[Loekman Hakim]] (gitar), [[Andika Naliputra Wirahardja]] (keyboard), lan [[Indra]] (bass).<ref name="Peterpan 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/p/peterpan Selebriti Kapanlagi.com] dipununduh tanggal 10 Juni 2011</ref>.
 
Ananging nalika wulan [[November]] [[2006]], loro anggotané, Andika lan Indra dimedalaké saka grup musik kasebutmau, bubrah amarga anané béda prinsip ''kreativitas'', sawentara Ariel ngungkapké wis ana masalah nalika ngrilis album kang kaping pisanan, ingkang judhulé Taman Langit.<ref name="Peterpan 1"/>
apamanèh Andika lan Indra ngaku wis metu saka Peterpan awit tanggal [[8 Oktober 2006]].<ref name="Peterpan 1"/>
Album-album Peterpan ing antarané,''TAMAN LANGIT'', ''BINTANG DI SURGA'', ''VIDEO KARAOKE PETERPAN-SAHABAT PETERPAN'', ''OST. ALEXANDRIA'', lan ''MENGHAPUS JEJAKMU''.<ref name="Peterpan 1"/>
meski ngono, dukungan ora mandhek saka Sahabat Peterpan.<ref name="Peterpan 1"/>
Lewat situs jejaring Twitter, akun anyar band kang nggunaké nama newpeterpanband, para penggemar termasuk musisi liya lan [[Luna Maya]] (kekasih Ariel)
menehimènèhi dukungan penuh déning para personel.<ref name="Peterpan 1"/>
 
=== Diskografi ===
352.737

besutan