Flavonoid: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Fungsi: éjaan, replaced: menehi → mènèhi
(éjaan, replaced: klompok → golongan, tuladhane → tuladhané (2), umume → racaké (2), duweni → duwé)
(→‎Fungsi: éjaan, replaced: menehi → mènèhi)
 
== Fungsi ==
Antosianin lan flavonoid liyané narik kawigaten akèh ahli genetika amarga ana kemungkinan kanggo nggubungake pirang-pirang karubedan morfologi ing antarané spésies kang cedhak karo siji génus tuladhané karo jinis flavonoid kang dikandung.<ref name="Salisbury"/> Flavonoid kang ana ing spésies kangpadha kekancan ing siji génus menehimènèhi informasi tumrap ahli taksonomi kanggo nglompokkake lan nemtokake garis evolusi tanduran iku.<ref name="Salisbury"/>
 
Cahya kususe sadawane glombang biru ningkatake pambentukan flavonoid lan flavonoid ningkatake resistensi tanduran marang radiasi UV.<ref name="Salisbury"/>
352.737

besutan