Oleaceae: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, mbelah → nyigar, ordo → ordho, spesies → spésies
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, mbelah → nyigar, ordo → ordho, spesies → spésies)
| color = lightgreen
}}
'''Suku mlathi-mlathian''' utawa '''Oleaceae''' iku [[familia|suku]] [[tetanduran]] sing kapérang saka 24 [[genusgénus|marga]] lan watara 600 [[spesiesspésies]] tanduran.
 
Sapérangan ciri saka suku Oleaceae:
*kembang banci utawa kelaminé tunggal
*bakal woh numpang
*wohé woh kendaga sing pecah kanthi mbelahnyigar ruang, sok-sok arupa woh buni utawa woh watu
*wiji racaké duwé [[endosperma]].
 
352.737

besutan