Wong Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Tokoh-tokoh Jawa: éjaan, replaced: kabinet → kabinèt
(→‎Basa: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
(→‎Tokoh-tokoh Jawa: éjaan, replaced: kabinet → kabinèt)
* [[Nurcholish Madjid]], cendekiawan lan budayawan.
* [[Purnomo Yusgiantoro]], Menteri Energi lan Sumberdaya Mineral.
* [[Wahid Hasjim]], pahlawan nasional Indonésia lan menteri nagara sajeroning kabinetkabinèt pisanan Indonésia.
* [[Hasyim Asyari]], Pendhiri Nahdatul Ulama.
* [[Julius Darmaatmadja]], Uskup Agung Jakarta lan Mantan Ketua KWI ([[Konferensi Waligereja Indonésia]])2000-2006.
352.737

besutan