Penetan uwab: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (3)
(→‎top: éjaan, replaced: uap → uwab)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (3))
 
'''Penetan uwab''' utawa sajeroning [[basa Indonésia]] ''tekanan uwab'', iku [[penetan]] saka [[uwab]] sajeroning [[kasetimbangan térmodinamika|kasetimbangan]] kanthi [[fase benda|fase]] dudu uwab-é. Kabèh zat [[padhet]] lan [[cair]] duwé kacenderungan kanggo ''[[ngukus]]'' dadi wangun gas, lan kabèh [[gas]] duwé kacenderungan kanggo [[ngembun]] manèh. Ana ing [[suhu]] tinamtu, zat tinamtu duwé penetan parsial kang dadi titik kasetimbangan dinamis gas zat kasebutmau sajeroning wangun cair utawa padhet. Titik iki dadi penetan uwab zat kasebutmau ing suhu kasebutmau.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan