Padunung: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2)
(éjaan, replaced: Demografi → Dhémografi (2), padunung → sing ndunungi (18), sacara → kanthi)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
[[Gambar:Worldpopulationgrowth-billions.jpg|thumb|Proyeksi tuwuhing sing ndunungi donya abad iki]]
'''Padunung''' sawijining [[nagara]] utawa laladan bisa dipérang dadi rong pangertèn:
* Wong sing manggon ing laladan kasebutmau
* Wong sing kanthi ukum '''duwé hak''' manggon ing laladan kasebutmau, utawa duwé surat resmi kanggo manggon ing kana, nanging milih manggon ing laladan liya.
 
Sajeroning èlmu [[sosiologi]], sing ndunungi ya iku kumpulan manungsa kang ngenggoni wewengkon [[géografi]] lan [[ruwang]] tinamtu.
352.737

besutan