Zona wektu: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
[[Gambar:Standard World Time Zones.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' sing béda-béda, miturut papan panggonan kasebutmau. Wektu universal sing dadi pathokan ya iku wektu [[GMT]], wektu sing ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan