Planèt jaban surya: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, planèt → planit (4), Planèt → Planit
(→‎top: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, planèt → planit (4), Planèt → Planit)
[[Gambar:Exoplanet Discovery Methods Bar.png|thumb|450px]][[Gambar:Phot-22a-07-normal.jpg|thumb|250px|right|Gliese 581, salah siji planètplanit ekstrasurya.]]
 
'''PlanètPlanit jaban surya''', utawa '''eksoplanet''', iku [[planètplanit]] ing sajabaning [[Tata Surya]]. Ing sasi Juni 2008, 294 eksoplanet wis tinemu<ref name="Encyclopedia">{{cite web |title=Interactive Extra-solar Planets Catalog |work=The Extrasolar Planets Encyclopedia |url=http://exoplanet.eu/ |last=Schneider |first=Jean |date=[[2007-04-25]] |accessdate=2008-05-31}}</ref>. Akèh-akèhé saka planètplanit kasebutmau arupa [[planètplanit raseksa]] gedhé kaya [[Yupiter]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan