Pananggalan: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2)
(éjaan, replaced: . → ., umumé → lumrahé (2), seka → saka)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
[[Image:Hindu calendar 1871-72.jpg|right|250px|thumb|Bagean Pananggalan [[Hindhu]] ing [[taun]] 1871–1872.]]
'''Pananggalan''' utawa '''kalèndher''' iku sistem pètungan [[wektu]] kanggo mènèhi jeneng sawijining jangka wektu (kaya ta [[dina]]). Araning sistem pètungan iki asringsok kasebutdiarani [[tanggal pananggalan]]. Pananggalan iku lumrahé adhedasar lakuning [[srengéngé]] lan [[rembulan]]. Panangggalan uga bisa ngrujuk marang piranti kanggo nuduhaké sistem kasebutmau (upamané jam tembok).
 
== Sistem pananggalan ==
352.737

besutan