Spesies cures: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, spesies → spésies (3)
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3))
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau, spesies → spésies (3))
{{Status konsèrvasi}}
[[Gambar:Panthera tigris sondaica 01.jpg|thumb|299px|[[Macan Jawa]] sing wis cures taun [[1980-an]].]]
'''Spesies cures''' sajeroning [[biologi]] ateges ilangé sawiji [[spesiesspésies]] utawa saklompok [[takson]]. Wektu kacuresan spesiesspésies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spesiesspésies kasebutmau, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.
== Spesies cures ing Indonésia ==
 
352.737

besutan