Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎top: éjaan, replaced: karana → amarga)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
'''Klaas-Jan Huntelaar''' ({{lahirmati|[[Drempt]], [[Nèderlan]]|12|8|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] saka [[Walanda]] kang main minangka dadai panyerang ing klub [[AC Milan]] lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.
 
Panjenengané jeneng parapan ya iku '''"The Hunter"''', kang duwé arti ''pemburu'', amarga duwé kaahlian ing ngolah [[bal]] ing laladan [[kotak]] penalti musuh, utawa asringsok kasebutdiarani déning parapan jeneng ('''Huntelaar''' dadi '''Hunter''').
 
== Pranala njaba ==
352.730

besutan