Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., Februari → Fèbruari, kaperang → kapérang)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kapérang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi werna [[abang]]. Kalara werna kasebutmau bisa uga dipisahake déning lima [[segitelu]] werna putih kan awujud rupa [[graji]].Abang ya iku werna kang tradisional (kuno) [[lempongan Pèrsi]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Désain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan