Radèn Wijaya: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Asal-Usul: éjaan, replaced: kasebut → mau
(éjaan, replaced: ka- → angka (4))
(→‎Asal-Usul: éjaan, replaced: kasebut → mau)
Carita ing dhuwur mèmper karo carita ing ''[[Babad Tanah Jawi]]'' sing nyebut pangadeg Kraton Majapait ya iku '''Jaka Sesuruh''' putra Prabu Sri Pamekas ratu [[Krajan Pajajaran|Kraton Pajajaran]], sing uga dumunung ing kawasan [[Sundha]]. Jaka Sesuruh mlayu mangétan amarga dikalahaké déning sadulur kuwaloné sing jenengé [[Ciung Wanara|Siyung Wanara]]. Panjenengané banjur yasa [[Krajan Majapait|Kraton Majapait]] lan banjur numpes Siyung Wanara.
 
Carita kasebutmau béda karo ''[[Nagarakretagama]]'' sing nyebut Dyah Lembu Tal iku wong lanang, putra [[Narasinghamurti]]. Naskah iki muji Lembu Tal minangka prawira yuda sing gagah lan bapa saka Dyah Wijaya.
<!--
== Silsilah Kulawarga ==
350.349

besutan