Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎top: éjaan, replaced: Belgia → Bèlgi (2), paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
[[Gambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|Bangunan musiyum]]
 
'''Institut Sains Alam Bèlgi''' ([[Basa Walanda|Walanda]]: ''Museum voor Natuurwetenschappen'', [[Basa Prancis|Prancis]]: ''Musiyum des sciences naturelles de Belgique'', [[Basa Inggris|Inggris]]: ''Royal Belgian Institute of Natural Sciences''), iku sawijining [[musiyum]] ing [[Brusel]] ibi kutha [[Bèlgi]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing musiyum iki ya iku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing tinemu ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing musiyum kasebutmau minangka aula sing gedhé dhéwé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing tinemu ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan