Quentin Tarantino: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (4)
(→‎top: éjaan, replaced: dibintangi déning → dibintangi)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (4))
[[sutradara]], penulis naskah sakaligus dadi prodhuser.<ref name="tarantino"/>
Sawisé iku dhèwèké nyusul kanggo dolanan peran ning filem-filemé kang uga sukses, kaya ta nalika dolanan peran [[Mr. Brown]]
peran ning [[filem]] RESERVOIR DOGS, [[filem]] kasebutmau diputer nalika taun [[1992]], dadi [[Jimmie Dimmick]] ning [[filem]] kang judhulé PULP FICTION.<ref name="tarantino"/>
Film PULP FICTION iku diputer nalika taun [[1994]], main dadi [[Richie Gecko]] ning [[filem]] FROM DUSK TILL DAWN (nalika taun [[1996]]),
Main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning filem kang judhulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]])
Ning taun [[2009]], Tarantino wiwit anggawe [[filem]] kang judhulé INGLOURIOUS BASTERDS kang dibintangi [[Brad Pitt]].<ref name="tarantino"/>
Film INGLOURIOUS BASTERDS iki olih nominasi ning ajang Golden Globes babagan kategori
Best Director lan ning ajang Grammy fiim kasebutmau dinominasikaké dadi Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture,
Television or Other Visual Media.<ref name="tarantino"/>
Ning ajang Academy Awards, filem kasebutmau uga olih rong nominasi, Best Director lan Best Original Screenplay.<ref name="tarantino"/>
 
Taun [[2011]], naskah filemé kang paling anyar kabongkar.<ref name="quentin">[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/q/quentin_tarantino/berita/ berita Quentin Tarantino] dipununduh tanggal 28 Juli 2011</ref>
Film]] kasebutmau judhulé DJANGO UNCHAINED.<ref name="quentin"/>
Film kang judhulé DJANGO UNCHAINED iki temané babagan spaghetti western.<ref name="quentin"/>
 
348.872

besutan