Lapisan ozon: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Bolongan Ozon: éjaan, replaced: kasebut → mau, panerbangan → penerbangan (2)
(éjaan, replaced: ing sekitar → ing kiwa-tengené, sebagian → sapérangan, sajroné → sajeroning, sacara → kanthi (6))
(→‎Bolongan Ozon: éjaan, replaced: kasebut → mau, panerbangan → penerbangan (2))
 
== Bolongan Ozon ==
Ing [[taun 1980]]an, para panaliti kang makarya ing [[antariksa]] ndetèksi ilange ozon kanthi periodik ing sak duwuré [[bawana]] kasebutmau. kang dijenengi [[bolongan ozon]] iki, kabentuk ing wektu [[musim semi]] ing antarika lan terus-terusan nganti pira-pira wulan sadurungé kandel manèh. Studi-studi kang dilakoké kanti balon ing keduwuran kang duwur banget lan [[satelit]]-satelit [[cuaca]] nuduhaké yèn presentase ozon kanthi sakabèhan ing antarika sebeneré terus mudun. panerbanganpenerbangan-panerbanganpenerbangan kang dilakokaké suwéné iki kang dilakokaké kanggo neliti bab iki uga nuduhaké asil kang padha.<ref name="Bernadette West 1998">. Bernadette West, Peter M. Sandman, Michael R. Greenberg. Paduan Pemberitaan Lingkungan Hidup. Yayasan Obor Indonesia. 1998. [[ISBN 979-461-300-2]]</ref>
 
== Regulasi ==
352.737

besutan