Otolaringologi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéan → pérangan, Daftar → Pratélan, panyakit → lelara (2), kedhokteran → kadhokteran (2)
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan, Daftar → Pratélan, panyakit → lelara (2), kedhokteran → kadhokteran (2))
'''Otolaringologi''' iku cawang èlmu [[kedhokterankadhokteran]] sing mligi nliti ndhiagnosis lan ngobati panyakitlelara [[kuping]], [[irung]], [[tenggorok]] sarta [[sirah]] lan [[gulu]]. Ing Indonésia, cawang kedhokterankadhokteran iki populèr kanthi jeneng ''Èlmu Telinga Hidung Tenggorokan Bedah Kepala Leher'' utawa '''THT-KL'''.
 
Otolaringologi dumadi saka sawetara cawang ya iku:
# [[THT-Komunitas]]
 
== DaftarPratélan panyakitlelara sing kerep ing bagéanpérangan Otolaringologi: ==
* [[Tonsilitis]]
* [[Tumor nasofaring]]
352.737

besutan