Ernst Haeckel: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ekologi → ékologi, filogeni → filogèni
(→‎top: éjaan, replaced: nemokaké → nemu)
(→‎top: éjaan, replaced: ekologi → ékologi, filogeni → filogèni)
 
''Encyclopædia Britannica Concise'', 2006, Concise. Britannica.com webpage:
[http://concise.britannica.com/ebc/article-9366404/Ernst-Haeckel CBritannica-Haeckel].</ref>
uga ditulis '''von Haeckel''', iku ahli biologi, ahli naturologi, [[filsuf]], [[dhokter]], [[profésor]], lan [[seniman]] sing nemu, ngandharaké, lan mènèhi jeneng marang spésies anyar cacah éwon, metha petha génealogi gegayutan sakèhing makluk urip, lan nyipta istilah [[biologi]] anyar, kaya [[filum]], [[filogeni|filogèni]], [[ekologi|ékologi]], lan kingdom [[Protista]].
 
Haeckel mratahaké karyané [[Charles Darwin]] ing Jerman, lan ngembangaké téyori rekapitulasi sing kontrovèrsiyal.
352.737

besutan