Srimulat: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kondang → kondhang, Solo → Sala (2)
(→‎top: éjaan, replaced: estri → èstri, sanes → sanès, mandegani → mandhégani, sanesipun → sanèsipun)
(→‎top: éjaan, replaced: kondang → kondhang, Solo → Sala (2))
'''Srimulat''' punika priyantun èstri ingkang mandhégani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondangkondhang boten namung wonten tlatah SoloSala nanging ugi wonten laladan sanès, kados ta: Jakarta lan Surabaya.
Pelawak-pelawak ingkang kondhang sapunika, biasanipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanèsipun.
Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, SoloSala.
 
Kelompok lawak Srimulat:
352.737

besutan