Nunung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Solo → Sala (2)
(→‎top: éjaan, replaced: penyakit → lelara (2))
(→‎top: éjaan, replaced: Solo → Sala (2))
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]].<ref name="nunung">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011</ref>
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinétron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''.<ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[SoloSala]], tanggal 5 April taun [[1964]] iki tau ngolihi panghargaan ning [[Anugerah Panasonic Award]] ning taun [[1999]] karo predikat Ingkang maragani Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Bojo kang kapisan jenengé [[Daniel Setyadi]], umuré luwih enom wolung taun saka dhèwèké, uga bojo kang kaping loroné, jenengé [[Rohani Widodo]], kacek umur nganti 12 taun.<ref name="nunung"/>
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan manèh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[SoloSala]], [[Jawa Tengah]].<ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké déning Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep nglakoni bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
352.737

besutan