Setatsiyun Sala Jèbrès: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Solo → Sala (3)
(éjaan, replaced: Ekonomi → Ékonomi (4), tahun → taun)
(éjaan, replaced: Solo → Sala (3))
'''Setasiun Sala Jebres''' utawa '''Stasiun Solojebres (SK)''' (Hanacaraka: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀‌ꦯꦭꦗꦺꦧꦿꦺꦱ꧀, ''Setasiun Sala Jebres'') kuwi [[setatsiyun sepur]] kelas II sing ana ing [[Purwadiningratan, Jèbrès, Surakarta|Purwadiningratan, Jebres, Surakarta]]. Setasiyun iki kalebu Daerah Operasi VI Yogyakarta. Dhisike jenenge '''SoloSala Kraton''' '''utawa SoloSala Kasunanan'''. 
 
== Jadwal sepur ==
Ing ngisor iki jadwal sepur ing Stasiun SoloSala Jebres '''per 1 April 2015 (miwiti Gapeka 2015).'''
{| class="wikitable sortable"
! No. KA
352.737

besutan