Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Wacan: éjaan, replaced: Solo → Sala
(→‎Wacan: éjaan, replaced: Solo → Sala)
* ''Salah Kaprah Basa Jawa'', Mulyana, et al, Narasi, Yogyakarta,2007, ISBN 979-168-004-3
* ''Pepak lan wasis Basa Jawa'', Febyardini Dian P.R., SS, et al, Indnesiatera, Yogyakarta, 2008, ISBN 978-775-052-0
* ''Belajar Praktis Basa Jawa'', Dr. Purwadi, LÉRes PRESS, SoloSala, 2007, ISBN 979-98471-0-7
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan