Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: : → :
(→‎Géografis: éjaan, replaced: ing antara → antarané)
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
</table>
 
'''Kabupatèn Situbanda''' iku kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], kutha [[Kutha Situbanda|Situbanda]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané :, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.457,10&nbsp;km² utawa hèktar.
 
== Géografis ==
348.872

besutan