Jenamas, Barito Kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, : → : (3)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, Propinsi → Provinsi (2), padunung → sing ndunungi (2))
(éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, : → : (3))
'''Jenamas''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Barito Kidul]], Provinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki duwé jembar 1.099,00&nbsp;km<sup>2</sup> lan okèhé sing ndunungi 16.746 jiwa.
 
Kacamatan iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=Kacamatan [[Dusun Hilir, Barito Kidul|Dusun Hilir]]
 
==Désa lan kalurahan <ref>[http://depdagri.go.id/media/filemanager/2010/01/29/2/1/21__kalteng.pdf Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)]</ref>==
'''Désa :'''
#[[Rangga Ilung, Jenamas, Barito Kidul|Rangga Ilung]]
#[[Rantau Bahuang, Jenamas, Barito Kidul|Rantau Bahuang]]
#[[Tabatan, Jenamas, Barito Kidul|Tabatan]]
#[[Tampulang, Jenamas, Barito Kidul|Tampulang]]
'''Kalurahan :'''
#[[Rantau Kujang, Jenamas, Barito Kidul|Rantau Kujang]]
 
<small>{{reflist}}</small>
 
== Pranala njaba ==
*[http://baritoselatankab.go.id/ Pemkab Barito Kidul]
*[http://kalteng.bps.go.id/media.php?module=publikasi BPS Kalteng]
352.737

besutan