Taun wuntu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Wirjadisastra ngalih kaca Taun Kabisat menyang Taun wuntu kanthi nindhihi alihan: ana istilah jawané, mula nganggo istilah jawané waé
c (Wirjadisastra ngalih kaca Taun Kabisat menyang Taun wuntu kanthi nindhihi alihan: ana istilah jawané, mula nganggo istilah jawané waé)
63.029

besutan