Pengantèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sedina → sadina
(éjaan, replaced: digunakaké kanggo → kanggo, umumé → lumrahé)
(→‎top: éjaan, replaced: sedina → sadina)
'''Pengantèn''' iku sepasang [[wong]] (pengantèn putri lan pengantén kakung) ing acara penganténan sing wis nglakoni upacara [[ijab kabul]] lan sah dadi pasangan suami istri miturut hukum [[agama]]. Pengantén utawa mantèn iku uga biyasa diarani raja sedinasadina amarga ing [[dina]] [[pawiwahan]], pasangan iku disandingaké ing [[singgasana]] utawa [[pelaminan]] sing disediaké kusus uga dihiasi kusus. Pasangan pengantèn uga diladéni kusus déning kaluwargané dhéwé-dhéwé uga ngagem [[rasukan]] kusus kaya pasangan [[raja]] lan [[permaisuri]].
 
== Rasukan pengantèn ==
352.737

besutan