Angkah Pambangunan Milénium: Béda antara owahan

éjaan, replaced: penyakit → lelara, sedina → sadina
(éjaan, replaced: diduga → dinuga, mbangun → yasa, nduwèni → duwé (2), panyakit → lelara (2), pedunung → sing ndunungi, ningkataké → ngundhakaké, sacara → kanthi (3))
(éjaan, replaced: penyakit → lelara, sedina → sadina)
 
=== 1. Ngilangaké kamiskinan lan keluwèn sing nemen ===
:* Target kanggo taun 2015: Ngurangi setengah saka sing ndunungi donya sing pametuné kurang saka 1 [[dolar AS]] sedinasadina lan ngalami [[keluwèn]].
 
=== 2. Ningkataké tataran pendhidhikan dhasar kanthi universal ===
:* Target kanggo 2015: Ngurangi rong protelon rasio kepatèn ibu sajeroning prosès nglairaké
 
=== 6. Nglawan lelara HIV/AIDS, malaria, lan penyakitlelara liyané ===
:* Target kanggo taun 2015: Ngendhegaké lan miwiti pancegahan panyebaran [[HIV]]/[[AIDS]], [[malaria]] lan lelara abot liyané.
 
352.737

besutan