29 April: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Britania → Karajan Manunggal)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 29 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan