23 April: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 23 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 113 utawi 114 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
==Kadadosan Wigati==
352.737

besutan