16 Agustus: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 16 [[Agustus]] ''' punika, dinten ingkang kaping 228 utawi 229 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
348.872

besutan