25 Sèptèmber: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 25 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 268 utawi 269 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan