11 April: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: saksampunipun → sasampunipun)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 11 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigatos ==
352.737

besutan