12 Juni: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: etnis → ètnis (2))
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 12 [[Juni]] ''' punika, dinten ingkang kaping 163 utawi 164 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigatos ==
352.737

besutan