21 Novèmber: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(éjaan, replaced: pasukan → prajurit, ngumumaké → mbiwara, luwih saka → punjul, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 21 [[November]] ''' punika, dinten ingkang kaping 325 utawi 326 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
350.349

besutan