9 Fèbruari: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (5), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
{{Fèbruari 2010}}
 
''' 9 [[Fèbruari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 40 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
348.872

besutan