17 Agustus: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: punika, dinten → punika dinten
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
(→‎top: éjaan, replaced: punika, dinten → punika dinten)
'''17 [[Agustus]]''' punika, dinten ingkang kaping 229 utawi 230 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan