13 Juli: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
''' 13 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 194 utawi 195 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan