27 Fèbruari: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (6), Amerika → Amérika, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
{{februari}}
''' 27 [[Fèbruari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 58 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
* Tanggal 27 Fèbruari 2010 dhawah [[dina|dinten]] [[Setu]] [[Legi]], 13 Mulud 1943 Dal, [[Kurup]] Asapon (1936 - 2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning [[Rembulan]], Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Fèbruari, [[Wuku]] Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, [[Pasaran]] [[Legi]], Lambang Dinten [[Gajah]].<ref>[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Kalènder Jawi ing Bausastra.com]</ref>
352.730

besutan