1 Januari: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: ka- → angka)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , punika, dinten → punika dinten)
''' 1 [[Januari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 1 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
* 1 januari 2010: Miturut pétangan [[Kalèndher Jawa|kalèndher Jawi]], tanggal 1 Januari 2010 dhawah dinten [[Jemuwah]] [[Wagé]], 15 [[Sura]] 1943 [[Dal]]. [[Kurup]] Asapon (1936 - 2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Dal. Lambang Tahun: Sukra Mangkara (Urang) Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan: Aras Pepet, Pancasuda: Sumur Sinaba, Kamarokam: Nuju Pati, Watak Sasi ; Sasi Rahayu, Watak Dinten: Dina Rahayu Mangsa: Kapitu (VII, Palguna) 22 Dhésèmber - 2 Fèbruari [[Wuku]]: Wuyé, Lintang Jadi, Padangon Wogan, Padéwan Rudra, Dinten Sukra (Jemuwah), Paringkelan Wurukung, Pasaran Wagé, Lambang Dinten Ulam.<ref name="Bausastra.com">[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Bausastra.com]</ref>
351.333

besutan