Gemblong: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Resep: éjaan, replaced: : → : (3)
(→‎Resep: éjaan, replaced: dibentuk → diwangun)
(→‎Resep: éjaan, replaced: : → : (3))
* uyah 1 sendhok teh
 
Resep Bahan Gula Salut Gemblong :
* 150 gram gula abang
* 75 gram gula pasir
* 50 ml banyu
 
Carane Masak Gemblong :
 
# Kabèh bahan mau dicampur, diulet sinambi diwènèhi santen anget sithik-sithik, nagnti bisa diwangun bunder kaya endhog, rada pipih.
# Digoreng nganggo lenga nganti wernane rada soklat, banjur ditiriske.
# Gula salut : digodhog nganti umup, kenthel, lan ana busane. Geni dicilike, gemblong dilebokke, diudhek nganti rata kecampur gula.
# banjur diadhemke, siyap dipangan.
 
352.737

besutan