Sawi: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dhaérah → tlatah
(→‎top: éjaan, replaced: mirip → mirib)
(→‎top: éjaan, replaced: dhaérah → tlatah)
Saliyané sawi ijo ana uga jinis sawi liyané kaya ta [[sawi putih]].<ref name="internet1"/> Sawi putih kalebu kalompok [[pekinensis]] utawa [[petsai]].<ref name="internet1"/> Sawi putih biyasané digawé [[sop]] utawa diolah dadi [[asinan]].<ref name="internet1"/> Ana uga sawi sayur kang rada mirib karo sawi ijo.<ref name="internet1"/> Jinis liyané ya iku [[Kailan]] utawa ''Brassica oleraceae'' saka kelompok [[alboglabra]].<ref name="internet1"/> Sawi jinis iki ya iku sayuran [[godhong]] kang nduwéni godhong kang kandel.<ref name="internet1"/> Sawi jinis iki cocog kanggo dadi bahan campuran [[mi goréng]].<ref name="internet1"/> Ana uga kang diarani [[sawi sendok]] utawa [[pakcoy]] utawa bok choy.<ref name="internet1"/> Sawi jinis iki kalebu sawi kang wiwit dingertèni ing Indonésia.<ref name="internet1"/>
 
Sawi cocog ditandur ing [[dhaérahtlatah]] kang nduwéni suhu antarané 23-35oC lan lembap kang dhuwur.<ref name="internet1"/> Sawi ora bisa urip ing panggoan kang akèh [[udan]], awit udan bisa ngurak godhong sawi lan nggawé èlèk kualitas sawi.<ref name="internet1"/> Nggunakaké [[omah]] kanggo njaga sawi saka udan utawa struktur kang jaring-jaring bisa kanggo ngurangi èfèk udan ing [[wit]] sawi.<ref name="internet1"/> Yèn nandur sawi, lemah kang dikanggoake nandur kudu dipacul nganti [[15]]-[[20]] [[cm]].<ref name="internet1"/> Banjur wates kang ukuran ambané [[1,2]] [[mèter]], dawané [[7,5]] mèter lan dhuwuré [[20]]-[[30]] cm.<ref name="internet1">[http://teknologipertanian.com/category/sawi/ sawi teknologipertanian.com](dipunundhuh tanggal 10 Juni 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan