Mark Twain: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dhaérah → tlatah
(→‎top: éjaan, replaced: terkenal → kaloka)
(→‎top: éjaan, replaced: dhaérah → tlatah)
Nalika isih nom, Twain wis kerja dadi juru cétak ing percétakan, lan uga nulis ing koran.<ref name="internet2">[http://www.brainyquote.com/quotes/authors/m/mark_twain.html Mark Twain](25 Juli 2011)</ref> Minangka nom-noman kang nembé umur las-lasan, Twain wis dadi [[nakhoda]] kapal kali lan 4 taun ning kali Mississippi.<ref name="internet2"/>
 
Nalika [[Perang Sadulur Amérika]] pecah ing taun 1860, Mark pindhah menyang dhaérahtlatah kulon ya iku [[California]].<ref name="internet2"/> Nalika iku dhèwèké wiwit ganti jeneng dadi "''Mark Twain''" kang tegesé "''rong dhepa jeroné''".<ref name="internet2"/> Kuwi ya iku istilah kang dienggo para awak kapal nalika ngukur jeroné banyu.<ref name="internet2"/>
 
== Cathetan suku ==
348.872

besutan