Mi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kandungan → kandhutan (2), nomor → nomer
(éjaan, replaced: sedina → sadina (2))
(éjaan, replaced: kandungan → kandhutan (2), nomor → nomer)
 
== Kandungan Gizi ==
Sajeroning 100 gr mie kering ngandhut 338 Kal, protein7.6g, lemak 11.8g, karbohidrat 50.0g, mineral 1.7&nbsp;mg lan kalsium 49&nbsp;mg. Saka kandungankandhutan gizine, kandungankandhutan kalori saka mie mung sithik dadi cocog kanggo wong kang lagi diet.<ref name="internet 6"/>
 
== Tips Ngolah Mie ==
* Manawa tuku mie sajeroning kemasan, gatekake tanggal kedaluarsane, kawutuhan wadhah lan nomornomer register saka POM.
* Godhog mie garing kanthi suwé lan umub, wektune sawetara 4-5 menit.
* Mie teles akèh kandhutan banyune saéngga gampang rusak. Jinis iki mung tahan sadina, sakluwihe, kualitas rasa, tekstur, lan hygiene bakal mudhun.
352.737

besutan